Tigla metalica


durra Clasic

durra Convex

durra Plus

durra Olimp

durra Swave

durra D8

durra D18

durra D35

Etanseitate – Principalul rol al acoperisului este acela de a proteja corpul cladirii de precipitatiile atmosferice si radiatiile solare. Considerentele determinante in alegerea tipului de invelitoare pentru acoperis sunt panta si geometria acestuia.

Durabilitate – Durata de viata a unui acoperis ar trebui sa fie in mod ideal egala cu cea a constructiei pe care este montat. Insa materialele din care este construit corpul cladirii nu sunt supuse direct radiatiilor solare si ciclurilor repetate de inghet/dezghet fiind protejate de acoperis, drept pentru care perioada de viata a acesteia este mai mare.

Rezistenta mecanica – Acoperisul unui imobil trebuie sa reziste la solicitarile mecanice exercitate de conditiile atmosferice precum impactul grindinei, greutatea zapezii si presiunea vantului.

Estetica – Acoperisul este parte integrata a arhitecturii cladirii si unul din elementele cele mai vizibile. Adaugand si preferintele personale ajungem la concluzia ca aspectul este un factor determinant.

Greutate – Un factor deosebit de important este greutatea invelitorii, factor cu repercursiuni directe asupra pozitionarii centrului de greutate al imobilului.

Garantia – Producatorii acorda o garantie in concordanta directa cu perioada de viata a invelitoarei. Trebuie avut in vedere atat perioada garantiei acordate cat si conditiile in care aceasta este valida. Garantia trebuie sa includa atat aspectul cat si distribuirea materialului direct de la producator.

Iata gama generala de culori:

Rosu aprins

RAL: 3000

Visiniu inchis

RAL: 3005

Rosu maroniu

RAL: 3009

Rosu

RAL: 3011

Albastru

RAL: 5010

Verde

RAL: 6005

Verde mat

RAL: 6020

Gri

RAL: 7024

Alama

RAL: 8003

Caramiziu

RAL: 8004

Maro

RAL: 8017

Maro inchis

RAL: 8019

Alb

RAL: 9002

Negru

RAL: 9005

Argintiu

RAL: 9006


*NOTA: Culorile afisate sunt cu titlu de prezentare. Pentru a vedea produsul efectiv, va rugam sa cereti paletarul de culori de la agentul zonal sau va asteptam in cel mai apropiat Showroom. Toate informatiile necesare le gasiti pe pagina de Contact.