DURRA Swave*

durra Swave este cel mai nou model de acoperis, acoperit cu granule de piatra.

Modulele de tabla tip tigla cu piatra durra Swave se pot comanda si direct din magazinul online Metal Termo Industry SRL.

durra Swave este un material cu o pronuntata inertie fonica, zgomotul ploii fiind atenuat de stratul de acoperire si modelul tiglelor. Modulele sunt disponibile in 3 culori, cu finisaj din granule de piatra. Gama durra Swave este protejata cu aliminiu-zinc 150 g/m2, cu grosimea materialului de baza (tabla de otel) de 0,43 mm. Tiglele durra Swave preiau maiestria generatiilor trecute si inspira arhitectii si designerii zilelor noastre.

Gama larga de accesorii pentru acoperisuri, inclusiv module de inchidere la streasina, sorturi de streasina, coame si ventilatii, completeaza sistemul de acoperis usor. Fiecare modul este proiectat si profilat pentru a minimiza pierderile la montaj, pentru rezistenta mecanica si pentru suprapunere exacta, fapt care asigura o foarte buna etansare. Profilul ajuta la colectarea eficienta a apei de ploaie si a condensului.

Odata instalat, durra Swave este un acoperis rezistent la intemperii si are costuri de intretinere reduse.

Caracteristici tehnice
Material Tabla din otel, zincata pe ambele parti, protejata cu poliester
Grosime 0,43 – 0,5 mm
Latime totala 1324 mm
Latime de acoperire 1260 mm
Lungimea modulului 410 mm
Greutate pe suprafata 6,7 kg/m2
Inclinatie minima 12o

Rosu terracotta

Negru intens

Maron mocha

*NOTA: Culorile afisate sunt cu titlu de prezentare. Pentru a vedea produsul efectiv, va rugam sa cereti paletarul de culori de la agentul zonal sau va asteptam in cel mai apropiat Showroom. Toate informatiile necesare le gasiti pe pagina de Contact.


Portofoliu

DURRA Swave Maron mochaDURRA Swave Negru intensDURRA Swave Rosu terracottaDURRA Swave Rosu terracottaDURRA Swave Negru intensDURRA Swave Negru intensDURRA Swave Negru intens

durra Olimpdurra D8